"Door jouw meubel te laten schilderen blijven herinneringen bewaard en eindigen oude meubels niet op de stort"

Oma's kastje in een ander jasje

Vaak worden de herinneringen aan een overleden dierbare bewaard in een ketting met vingerafdruk. Of in een urn met as. Maar wat als je de herinneringen ook kunt bewaren in een tastbaar meubel?

  • Het antieke kastje van je favoriete tante dat al jaren op zolder staat te verstoffen. Maar wat je absoluut niet weg wil doen omdat zij haar make-up erin bewaarde. 

  • De meubels van opa die na zijn overlijden naar de stort worden gebracht. Je vindt het zonde om ze weg te gooien, maar mooi is anders…

  • Die prachtige boekenkast uit de woonkamer van je ouders vol met fotoboeken van de reizen die ze samen hebben gemaakt. Maar die totaal niet past in jouw interieur.

Ik begrijp dat deze oude, bruine meubels niet passen in jouw hedendaagse interieur. Maar met een likje verf, andere meubelknoppen en eventuele aanpassingen kan ik zorgen dat jij een prachtig, duurzaam en uniek meubel in huis hebt staan. Vol herinneringen!

“Ik heb wat meubels geërfd, maar die paste niet in mijn interieur. Na een jaar zoeken naar een geschikt bedrijf voor het opknappen van meubels kwam ik via Instagram bij Retouch Restyling terecht. Na het portfolio van Michelle te hebben doorgespit, durfde ik aan haar mijn meubels uit handen te geven. Ze heeft ons door het proces meegenomen en ons van alles op de hoogte gehouden. We hadden van begin af aan een heel fijn gevoel. Dit is zo gebleven. Een enorme aanrader!”

– Esther

Let's make a change!

Naast dat het meubels vol herinneringen zijn die dagelijks naar de stort worden gebracht. Is het wat mij betreft ook tijd voor verandering.

“Jaarlijks gooien we in Nederland 247 miljoen kilo aan meubels weg”

Tijd om in te gaan zien hoeveel kwalitatief goede spullen er al zijn. Meubels vol herinneringen. Maar ook vol potentie en vaak gemaakt van de beste soorten hout en met de meest duurzame materialen.