Jouw meubel laten schilderen

Je hebt hebt geen zin om zelf aan de slag te gaan en kiest ervoor om je meubel door mij te laten schilderen. Je bent namelijk niet alleen bang om het meubel te verpesten, maar je vindt een duurzaam resultaat ook heel erg belangrijk.

Jij laat je liever ontzorgen zodat je:

  • niet vijf keer op en neer hoeft naar de bouwmarkt omdat je weer iets bent vergeten.
  • het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en uren bezig bent met informatie googlen. 
  • al dat geklieder met verf niet in huis hebt.
  • gegarandeerd een goed resultaat hebt zonder druipers, kwaststrepen en verf die loslaat.
Dat begrijp ik. En daarom neem ik je het werk graag uit handen. Wil je een offerte aanvragen voor jouw meubel?

“Ik heb wat meubels geërfd, maar die paste niet in mijn interieur. Na een jaar zoeken naar een geschikt bedrijf voor het opknappen van meubels kwam ik via Instagram bij Retouch Restyling terecht. Na het portfolio van Michelle te hebben doorgespit, durfde ik aan haar mijn meubels uit handen te geven. Ze heeft ons door het proces meegenomen en ons van alles op de hoogte gehouden. We hadden van begin af aan een heel fijn gevoel. Dit is zo gebleven. Een enorme aanrader!”

– Esther

Hoe gaat het in zijn werk?

Super leuk! Jij kiest ervoor om je oude, bruine meubel(s) nieuw leven in te blazen en je wil dit door mij laten doen. 

Omdat ieder meubel uniek is en ik graag een prijs maak die bij jou én je meubel past doorlopen we een aantal stappen voordat je een definitieve offerte van me ontvangt. 

Hieronder neem ik je mee in deze stappen. Waarschijnlijk krijg je tijdens het lezen een aantal vragen zoals:

  • Ik heb geen vervoer voor mijn meubel. Kun jij dat regelen?
  • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor het schilderen van mijn meubel?
  • Ik wil nieuwe meubelknoppen! Lever ik die zelf aan of kan ik die bij jou uitzoeken. 

Deze vragen ga ik allemaal beantwoorden na het stappenplan.

1. Vul het formulier in

Klik hier om het offerte aanvraag formulier in te vullen. Alle vragen in dit formulier gebruik ik om een beeld te vormen van de opdracht en de hoeveelheid werk die erin gaat zitten.

2. Vragen beantwoorden

Als reactie op dit formulier ontvang je van mij een lijst met vragen zoals: Wil je de binnenkant laten schilderen? Zou je andere meubelknoppen willen? Kun je het meubel komen brengen of komt er transport bij kijken? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

3. Laten we even bellen

Door jouw antwoorden kan ik een goede inschatting maken van de kosten. Ik bel je op en bespreek met jou de prijs zoals hij ongeveer gaat worden. Ben je het hier mee eens? Dan maak ik een definitieve offerte. Valt het tegen of heb je vragen? Dan gaan we hierover in gesprek.

4. Offerte tekenen

Nadat we de laatste details hebben besproken ontvang je van mij een definitieve offerte. Dit is een vaste prijs. Heb je de offerte geaccepteerd? Super leuk! Dan prikken we een datum en ga ik graag voor jou aan de slag.

5. Painting time!

Tijd om te schilderen. Jij bent jouw meubel ongeveer twee weken kwijt. Afhankelijk van de grootte van het meubel en de hoeveelheid meubels die je laat schilderen. Ik hou jou op de hoogte van het proces en zal geregeld foto's sturen. Voor een kijkje achter de schermen volg je me op Instagram!

6. Een tweede leven

Yes! Jouw meubels zijn voorzien van een nieuw uiterlijk en helemaal klaar om naar huis te gaan. Wist je dat je altijd een potje verf meekrijgt om eventuele ongelukjes later bij te kunnen werken? Ik vind het super leuk om een foto te ontvangen van de meubels bij jou thuis!