Zelf aan de slag met het schilderen van jouw meubel?

Wil jij zelf aan de slag met het schilderen van jouw meubel, maar ben je bang dat je het niet goed aanpakt en daardoor het meubel verpest? In mijn e-book deel ik alle geheimen en tips die ik had willen weten voordat ik begon met het schilderen van meubels. Zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken als ik!

Door aan de slag te gaan met het e-book:

 • weet je zeker dat je jouw meubel niet verpest. En dat je trots kunt zijn op het eindresultaat!
 • bespaar je geld. Een tweedehands meubel opknappen is goedkoper dan het kopen van iets nieuws.
 • draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld.
 • hoef je niet te balen van stomme fouten, want die heb ik al voor je gemaakt!
 • komt jouw creativiteit weer naar boven. Want het schilderen van meubels is hartstikke leuk!

Ben jij enthousiast en wil je gelijk starten?

Klik op de knop hieronder en koop jouw e-book voor €24,95,-

0
creatievelingen gingen al aan de slag met hun meubel!

Oma's kastje in een ander jasje!

Het e-book om zelf aan de slag te gaan met het schilderen van jouw meubel. Dit e-book bevat onder andere:

 • Al mijn tips en tricks na het schilderen van honderden meubels. 
 • Een lijst met mijn favoriete producten.
 • Een uitgebreid stappenplan om jouw project met succes af te ronden.
 • De Restyling Checklist zodat jij nooit meer iets vergeet in de bouwmarkt.
 • FAQ. De meest gestelde vragen over het restylen van je meubel beantwoord.
 • Kortingscodes voor o.a. meubelknoppen en verf!

Het verhaal achter het e-book

Schilderen is mijn passie en dat ik met Retouch een steentje bij kan dragen aan een duurzamere wereld vind ik fantastisch! Maar wist je dat we in Europa jaarlijks 12 miljoen kasten, 21 miljoen stoelen en 7,2 miljoen tafels weggooien?

Hier kan ik in mijn eentje nooit tegenop schilderen…

Na veel vragen van mensen die zelf aan de slag willen met het schilderen van een meubel kreeg ik een idee. Hoe vet zou het zijn als ik al mijn kennis bundel in een e-book. Zo heb jij niet alleen antwoord op al jouw vragen. Maar doordat jij thuis zelf aan de slag kan redden we nog meer meubels van de stort!

En zo is het idee ontstaan voor het e-book: Oma’s kastje in een ander jasje! Wil jij in Januari starten met jouw project?

Tips en tricks voor jouw project

Het e-book zit boordevol tips en tricks die je niet zomaar vindt op Google. Het zijn namelijk allemaal handigheden die zijn ontstaan door fouten die ik heb gemaakt of problemen waar ik tegenaan ben gelopen. Korte adviezen en handige trucjes waarmee jij jouw project makkelijker, sneller en met een beter eindresultaat af kan ronden!

Een aantal voorbeelden van deze tips en tricks:

 • Klontjes in je verf? Met een oude panty zeef je makkelijk alle klontjes uit jouw verf.
 • Valt jouw schuurpapier altijd uit je hand tijdens het schuren? Vouw het schuurpapier zo dat de schuurkanten tegen elkaar zitten. Op deze manier blijft het papier hangen aan zijn eigen korrel.
 • Strijken met je kwast? Begin nooit op de rand maar altijd net iets ervoor. Dit voorkomt opstaande randjes die je anders later weer weg moet schuren.

Meer tips en tricks vind je in het e-book!

Mijn favoriete producten

De afgelopen jaren heb ik veel producten geprobeerd tijdens het restylen van de meubels. Van verf tot kwasten. En van plamuur tot ontvetter. Al mijn favoriete producten heb ik gebundeld in een lijst de je kunt vinden in het e-book! Door deze producten samen te gebruiken kom je wat mij betreft tot het beste eindresultaat. 

Geld Besparen

Je bespaart niet alleen geld doordat je jouw meubel niet door mij hoeft te laten schilderen. Ook is het goedkoper om een tweedehands meubel te schilderen in plaats van een nieuw meubel kopen.

Duurzaamheid

Jij vindt duurzaamheid belangrijk en zoekt altijd naar een oplossing die beter is voor het milieu. Zoals het schilderen van tweedehands meubels!

Creativiteit

Knutselen, spelen, bedenken en gewoon doen. Allemaal dingen die we als volwassenen vergeten zijn. Laat jouw creativiteit weer tot bloei komen en ga met je handen aan de slag.