Welkom in gebouw 32

Mijn werkplaats bevindt zich in een verzamelgebouw vol met creatieve ondernemers: Gebouw 32. Naast Retouch vindt je hier meubelmakers, een bierbrouwerij, een ambachtelijke stokerij, kunstenaars en nog veel meer!

Offerte aanvragen

Wil jij jouw meubel/erfstuk om laten toveren tot een uniek item, helemaal passend in jouw interieur? Ik ga met liefde voor je aan de slag! Vul het formulier in en laat me weten wat ik voor je kan doen. Ook kun je hierin al je vragen kwijt. Aan de hand van het formulier neem ik contact met je op. Uiteraard is alles vrijblijvend!

Let's connect!

Intussen kun je me op Instagram volgen voor een kijkje achter de schermen en een flinke dosis inspiratie. Ik vind het altijd leuk om met je te connecten! Dus stuur me vooral een berichtje als je ergens over wil kletsen of als je vragen hebt.

Twijfel je nog?

Wil je nog wat inspiratie opdoen of vind je het lastig om door je oude, bruine meubel heen te kijken? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Je vindt er voorbeelden van meubels die ik al eerder opgeknapt en geschilderd heb. Heb je toch nog twijfel? Stuur me dan gerust een mailtje. Ik beantwoord graag jouw vragen.